Μια σειρά από κακές διατροφικές συνήθειες που συνεχίζονται και μετά το Πάσχα, όπως η συχνή κατανάλωση κόκκινου κρέατος, γλυκών και αλκοόλ, μπορεί να αποτελέσουν κινδύνους για την υγεία μας.
Η Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, με εξειδίκευση στα διατροφικά νοσήματα, κ. Χριστίνα Μπαλαμώτη, μιλά στις «Αποχρώσεις» για το ουρικό οξύ και πως επηρεάζεται από την διατροφή μας, το διαβήτη και τα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοούμε, αλλά και πως μπορεί ο οργανισμός να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα μετά από υπερκατανάλωση τροφών.
Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:
https://www.facebook.com/apochroseis/videos/388246208436288/