Το πιάτο της ημέρας: Χοιρινή τηγανιά με κάστανα Πηλίου, μήλα και κολοκύθα
Υλικά για 4 άτομα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1,5 ξερό κρεμμύδι
1 κλωνάρι σέλερι
300 γρ. κάστανα Πηλίου, καθαρισμένα και βρασμένα
2 μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
200 γρ. κόκκινη κολοκύθα καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους
70 ml κονιάκ
2 φύλλα δάφνης
4 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. σταφίδες
2 κλωναράκια θυμάρι
1/2 κ.γ. ανθός αλατιού
1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι
χυμός από δύο πορτοκάλια
1/4 ματσάκι μαϊντανός
200 γρ. κασέρι