Το πρόγραμμα «Hotel Kitchen: Εδώ το φαγητό έχει αξία» εστιάζει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των Ελληνικών ξενοδοχείων, μέσα από την καλύτερη διαχείριση των πρώτων υλών και τη δημιουργία μιας νέας φιλοσοφίας που αναδεικνύει την πραγματική αξία της τροφής.
Η υπεύθυνη του προγράμματος Hotel Kitchen στο WWF Ελλάς κ. Βίκυ Μπαρμπόκα μιλά στις “Αποχρώσεις” για το πρόγραμμα που στόχο έχει τη μείωση της σπατάλης τροφίμων και τη συνετή αξιοποίηση κάθε πόρου που μας χαρίζει ο πλανήτης.
Στο επίκεντρο της πρωτοβουλίας του WWF, που υλοποιείται στην Ελλάδα με την υποστήριξη της Unilever Food Solutions, βρίσκονται οι επισκέπτες των ξενοδοχείων, αλλά και οι ίδιες οι επιχειρήσεις φιλοξενίας που καλούνται να γίνουν πρεσβευτές της αλλαγής.
Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :
https://www.facebook.com/apochroseis/videos/2452231668351263/
φωτογραφία : kathimerini.gr
ΒΙΚΥ ΜΠΑΡΜΠΟΚΑ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ HOTEL KITCHEN ΣΤΟ WWF ΕΛΛΑΣ