O Salt Bae ετοιμάζεται να ανοίξει το δεύτερο μαγαζί του στη Μύκονο και όχι ένα απλό μαγαζί αλλά ένα «χρυσό» μπεργκεράδικο αφού μόνο χρυσό μπορεί να χαρακτηριστεί αν σκεφτεί κανείς ότι τα burgers του θα κοστίζουν μέχρι και… 170 ευρώ!
Ο διάσημος Τούρκος chef Νουσρέτ Γκιοκτσέ λοιπόν θα σερβίρει στο κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί κυριολεκτικά και μεταφορικά «ολόχρυσα» μπέργκερ.
Η νέα αυτή επιχειρηματική κίνηση ολοκληρώθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα μετά και από συζητήσεις με Έλληνες επιχειρηματίες και το νέο “Salt Bae” θα ανοίξει στην πλατεία Γουμένιο σε ένα χώρο που θα μπορεί να υποδεχτεί μέχρι και 180 άτομα και άμεσα θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εκκρεμότητες ώστε να ανοίξει εγκαίρως για τη φετινή σεζόν.
Σε αντίθεση με το Nusr-Et, το νέο εστιατόριο θα εστιάζει αποκλειστικά στα μπέργκερ και συγκεκριμένες επιλογές μπριζόλας με τις χρεώσεις να είναι ανάλογες της φήμης του Τούρκου chef και των «χρυσών» συνταγών του αλλά και του ανταγωνισμού στη Μύκονο αφού η αλήθεια είναι ότι για ένα και μόνο μπέργκερ οι τιμές θα ξεκινούν από τα 40 ευρώ!
Στο μενού φυσικά θα βρίσκεται και το χρυσό burger, με μπριός που θα είναι καλυμμένο από φύλλα βρώσιμου χρυσού που κοστίζει… 170 ευρώ η μερίδα. Όσο για τις «επίχρυσες» μπριζόλες, κάθε μία θα κοστίζει τουλάχιστον 350 ευρώ ενώ οι τιμές για τα πανάκριβα κρασιά θα κινηθούν και ακόμα ψηλότερα.
Ο Τούρκος σεφ που διευθύνει άλλα 21 εστιατόρια παγκοσμίως θα επενδύσει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ στο νέο του εγχείρημα, εν αναμονή τζίρων που ίσως ξεπεράσουν τα 4 εκατομμύρια ευρώ φέτος το καλοκαίρι.
female-g.com