Γκιουζλεμέδες με τυρί και κιμά
Υλικά
για την ζύμη:
400 γρ. αλεύρι σκληρό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
40 ml ελαιόλαδο
1 κουταλάκι ζάχαρη
1/2 κουταλάκι αλάτι
220 – 250 ml νερό
20 γρ. βούτυρο
Για τη γέμιση
200 γρ, φέτα
200 γρ. μανούρι
200 γρ. κασέρι τριμμένο
Για τη γέμιση με κιμά
80 ml ελαιόλαδο
300 γρ. χοιρινό κιμά
300 γρ, μοσχαρίσιο κιμά
2 πράσα (λευκό μέρος)
1 ξερό κρεμμύδι
50 ml άσπρο κρασί
150 γρ. χυλοπιτάκι
1 αβγό
2 κουταλιές μαϊντανό
150 γρ. τριμμένη γραβιέρα