Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου
Την Τρίτη θα επικρατήσει κατά διαστήματα αυξημένη συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της χώρας, πλην των ανατολικών, Θράκη και ανατολικό Αιγαίο όπου αναμένεται αρκετός ήλιος.
Ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Από το απόγευμα περιμένουμε βροχές από τα δυτικά στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο, αργότερα και στη δυτική Στερεά, και στη Θεσσαλία.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το απόγευμα και στη συνέχεια στη δυτική Μακεδονία, στα ορεινά της Ηπείρου και στα ορεινά της Θεσσαλίας.
Παγετός αναμένεται λόγω τον πολύ χαμηλών θερμοκρασιών στα ηπειρωτικά, νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ.
Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά, θα πλησιάσει το μεσημέρι τους 9 βαθμούς στα βόρεια, 10 στα ανατολικά ηπειρωτικά και 13 στα δυτικά, τοπικά 14 στα Δωδεκάνησα.
Ανατολικοί οι άνεμοι στο Ιόνιο ήπιοι 3-4 μποφόρ. Και στο Αιγαίο βοριάδες, θα υποχωρήσουν λίγο, σε εντάσεις μέχρι 6 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 7 μποφόρ.
Στην Αττική προβλέπονται εναλλαγές διαστημάτων συννεφιάς και διαστημάτων ηλιοφάνειας. Ασθενείς βροχές ή χιονόνερο θα σημειωθούν κυρίως στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά, με ήπιες χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-10 βαθμούς, βόρειοι οι άνεμοι 4-6 μποφόρ.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0-9 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιανατολικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ.