Πέννες με σάλτσα από τυρί κρέμα, μανιτάρια και σκόρδο
Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου στην κουζίνα του «Χαμογέλα και πάλι».
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας απόλαυση!
Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου στην κουζίνα του «Χαμογέλα και πάλι».
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας απόλαυση!
Γιουβαρλάκια το πιάτο της ημέρας - Δείτε τη συνταγή Υλικά 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς από σπάλα 120 γρ. ρύζι γλασέ...
Το πιάτο της ημέρας: Πολέντα με ψητή κόκκινη κολοκύθα, καρίκι Τήνου και φουντούκια Υλικά για 4 άτομα Για την πολέντα...
Το πιάτο της ημέρας: Αλμυρό κέικ με γραβιέρα και αλλαντικά Υλικά 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 100 γρ....
Το πιάτο της ημέρας: Κοκκινιστή φάβα Σαντορίνης με καλαμάρι και πέστο βασιλικού Υλικά για 4 άτομα Για τη φάβα 1...
Το πιάτο της ημέρας: Πικάντικη τηγανιά μοσχάρι με χούμους Υλικά Για το χούμους 300γρ ρεβύθια Χυμός από 3 λεμόνια 100...
ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ Ε.Ε. © 2023