Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων ΕΦΕΤ σε Σύρο, Πάρο και Σαντορίνη
Σας ενημερώνουμε για τη διοργάνωση νέων σεμιναρίων ΕΦΕΤ με φυσική παρουσία στα νησιά Σύρου, Πάρου και Σαντορίνης την περίοδο Μαρτίου-Απριλίου, απαραίτητο για κάθε εργαζόμενο στον κλάδο τροφίμων και ποτών, ως εξής:
- Σύρος, 29 και 30 Μαρτίου (ώρες 16.00-21.00 & 9.00-14.00) / υποβολή ενδιαφέροντος έως 14 Φεβρουαρίου,
- Σαντορίνη, 24 και 25 Απριλίου (ώρες 9.00-14.00) / υποβολή ενδιαφέροντος έως 28 Φεβρουαρίου,
- Σαντορίνη, 24 και 25 Απριλίου (ώρες 16.00-21.00) / υποβολή ενδιαφέροντος έως 28 Φεβρουαρίου,
- Πάρος, 26 και 27 Απριλίου (ώρες 16.00-21.00) / υποβολή ενδιαφέροντος έως 28 Φεβρουαρίου.
Αξίζει να τονίσουμε ότι πλέον δίνεται η δυνατότητα σε όλους όσους θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια να λάβουν μέρος στην ηλεκτρονική εξέταση (e–exam) σε περίπου 10 ημέρες μετά και να αποκτήσουν άμεσα το απαραίτητο πιστοποιητικό κατάρτισης.
Πληροφορίες και για την υποβολή ενδιαφέροντος συμμετοχής: https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=2561&articleid=56424
Η εν λόγων εκπαίδευση αφορά κάθε εργαζόμενο και εργοδότη στον κλάδο τροφίμων και ποτών που δεν έχει παρακολουθήσει το εν λόγω σεμινάριο.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος ανά τμήμα.