Το πιάτο της ημέρας: Πολέντα με ψητή κόκκινη κολοκύθα, καρίκι Τήνου και φουντούκια
Υλικά για 4 άτομα
Για την πολέντα
600 ml ζωμός κοτόπουλο
600 ml φρέσκο γάλα
1/2 κ.γ. ανθός αλατιού
1 κούπα πολέντα
1 κ.σ. βούτυρο
1 κ.σ. καρίκι Τήνου
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για την κολοκύθα
2 κούπες κίτρινη κολοκύθα, καθαρισμένη και κομμένη σε κομμάτια
1/2 κ.γ θυμάρι
1/2 κ.γ. ανθός αλατιού
1/4 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1 σκ. σκόρδο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μέλι
Για το σερβίρισμα
καρίκι Τήνου τριμμένο
φουντούκια, καβουρδισμένα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ελαιόλαδο
θυμάρι