Το πιάτο της ημέρας: Συκώτι με μουστάρδα ριγανάτο και πουρέ γλυκοπατάτας
Γευστικό το πιάτο που ετοίμασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κουζίνα του Buongiorno.
Συκώτι με μουστάρδα ριγανάτο και πουρέ γλυκοπατάτας, θρεπτικό φαγητό, για μικρούς και μεγάλους!
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Δημήτρη Σκαρμούτσου και καλή σας απόλαυση.
Υλικά
800 γρ. συκώτι γάλακτος
2 λευκά κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
150 ml νερό
100 ml ελαιόλαδο
χυμό από 1 λεμόνι
2 κσ μουστάρδα
1 κσ μέλι
2 κσ ρίγανη
1/2 ματσάκι μαϊντανός
αλάτι πιπέρι
Για τον πουρέ
800 γρ. γλυκοπατάτες
1 καρότο
1 κρεμμύδι
60 γρ. βούτυρο
150 ml κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι