Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Επαρχείο της Π.Ε. Κέας – Κύθνου, ο Δήμος Κύθνου σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ σας προσκαλούν στην 1η Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο :
«Η τοπική γαστρονομία σε ρόλο οικοδεσπότη: Πώς οι τοπικές παραδοσιακές συνταγές και προϊόντα μπορούν να αποτελέσουν μέρος της εμπειρίας του επισκέπτη».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Κύθνου, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 και ώρα 11.00 – 14.00
(ώρα προσέλευσης: 10.30-11.00)
Απευθύνεται σε:
• επαγγελματίες και εργαζόμενους του επισιτιστικού κλάδου (εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, κ.λπ.)
• παραγωγούς τοπικών προϊόντων
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ενσωματώσουν τις παραδοσιακές συνταγές του νησιού στα μενού που προσφέρουν στους πελάτες τους, να συνεργαστούν / δικτυωθούν με τοπικούς παραγωγούς και να ενημερωθούν για καλές πρακτικές. Η θεματολογία, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει παρουσίαση του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό» και επιμόρφωση στις βασικές αρχές σύνθεσης εδεσματολογίου με έμφαση στην τοπική παραδοσιακή κουζίνα.
Δηλώσεις Συμμετοχής: https://forms.gle/5K14yYjmvoXcYEtC6
Είσοδος ελεύθερη με βάση τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.